Triar oportunitats laborals poguent identificar les diferents possibilitats d’inserció i les alternatives d’aprenentatge. Aplicar les estratègies de treball en equip, valorant la seva eficàcia i eficiència per la consecució dels objectius de l’organització i la resolució dels possibles conflictes.
Alumnes d’edat variada que van de 16 fins a 35 anys, repartits en 4 grups de diferents cicles formatius de grau mitja.
En l’actualitat el mon de l’educació i el món de l’empresa/laboral van de la mà i es necessari tenir-ho en compte a l’hora de formar. Amb el nou sistema d’educació que va aportar el pla Bologna, es busca que l’alumne adquireixi competències per a poder ser el seu propi motor d’aprenentatge, per a prendre decisions, solucionar problemes, amb la finalitat d’entrar a el mon laboral.
S’utilitza el mètode flipped classroom/classe inversa, on els aprenentatges es basen en les experiències. En aquest projecte, els alumnes en diferents grups desenvolupen un Mooc colaboratiu on compartiran la informació que van trobant, faran debats, exercicis basats en situacions en les que es poden trobar en un futur... Els alumnes porten la iniciativa i es retroalimenten dels coneixements i experiències.
Materials: connexió a internet, impressora, projector i material fungible Infraestructura: aula tic amb 20 ordinadors
El projecte es desenvolupa al llarg del 3er trimestre, d’inicis de maig fins a finalitzar el curs a finals de juny.
El projecte es du a terme durant els 2 anys que dura el curs. S’avalua el treball fet en grup i individualment, també es passa un qüestionari anònim a els alumnes per a poder avaluar el seu grau de satisfacció amb el projecte, amb un 93% de satisfacció.